Meer resultaten voor zwembad rotterdam

zwembad rotterdam
Alle Rotterdamse zwembaden op een rijtje Rotterdam zwemt.
Net ten oosten van het centrum van Rotterdam ligt het Oostelijk Zwembad. Het zwembad is gesticht in 1932 en het oudste zwembad van de stad. Het heeft een authentieke en monumentale sfeer, maar wel met de luxe en technieken van een modern zwembad.
koelkast
Zwembad Hart van Zuid opgeleverd Nieuwbouw Architectuur Rotterdam.
Aanvankelijk was een gewoon zwembad voorzien, maar gaandeweg werden de ambities opgeschroefd: het is al lang een wens om in Rotterdam een wedstrijdbad te hebben. Alleen was er in het deelgemeentekantoor eigenlijk geen plek voor een 50-meterbad, of beter: voor alle reglementair voorgeschreven ruimte rondom het zwembad, het zogeheten perron.
wasmachine
Het Alexanderhof Optisport.
Tot de zomervakantie is het zwembad gesloten op de volgende feestdagen.: Nieuws Het Alexanderhof. Zwemles actie: geen inschrijfgeld. Snel starten met de zwemlessen? Bij Het Alexanderhof is er nog beperkt plek beschikbaar! Nieuws Het Alexanderhof. Meet and Greet Zed De Haai. Paasvakantie: extra vrijzwemmen vrijdag 12.30 tot 15.00 uur. Nieuws Het Alexanderhof. Kom in de winter zwemmen of sporten bij Het Alexanderhof en spaar voor leuke acties! 3066 BH Rotterdam.
stuntstep
Zwembad in Rotterdam Rotterdam Sport.
Zwembad IJsselmonde Zwembaden. Zwembad Het Alexanderhof Zwembaden. Zwembad Het Alexanderhof Prins Alexander. Recreatiecentrum Zevenkampse Ring Zwembaden. Recreatiecentrum Zevenkampse Ring Prins Alexander. Sportaanbieders op de kaart. De Sport en Beweegdatabase wordt mede mogelijk gemaakt door.: De hier getoonde informatie wordt beheerd door de sportaanbieder zelf. Gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor foutieve informatie.
lijst
Zwemcentrum Rotterdam Rotterdam zwemt.
Op 22 januari 2018 is het Zwemcentrum Rotterdam geopend! Het enige 50-meter zwembad van Rotterdam. Uiteraard zijn er veel mogelijkheden in het Zwemcentrum, zoals waterpolo, zwemlessen, groepslessen en lange en kortebaan wedstrijden. Zwemcentrum Rotterdam heeft twee bassins; een 50-meter wedstrijdbad en een 25-meter doelgroepenbad.
VPN

Contacteer ons