Op zoek naar zwembad zevenkampse ring?

zwembad zevenkampse ring
Zwembad Rotterdam Zevenkampse Ring Rotterdam DagjeWeg.NL.
stuur een e-mail naar de aanbieder. tip vrienden of e-mail aan mezelf. verstuur een correctie aan DagjeWeg.NL. Recreatiecentrum Zevenkampse Ring heeft behalve een zwembad ook een sporthal een brasserie en een vergadercentrum. Vergaderen in de Zevenkampse Ring is vooral leuk in combinatie met een bezoek aan de sporthal of het zwembad. Zo wordt een middagje vergaderen gelijk sportief! Het zwembad is van alle gemakken voorzien. Er is een Turks stoombad een whirlpool en een snelle glijbaan met sterrenhemel. Sport en recreatiecentrum Zevenkampse Ring in Rotterdam leent zich ook goed voor een kinderfeestje vanaf 990 p.p.
koelkast
Waterpret in Zevenkamp Zwembad Zevenkampse Ring Kidsproof Rotterdam.
Tip ontvang je onze nieuwsbrief al? Meld je nu aan en je bent altijd op de hoogte van de leukste activiteiten! Naar de website Direct mailen. Helaas er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit! Méér leuke tips adressen. Aanmelden tip of activiteit. Deel je tips met ons. Tip Kidsproof aan een vriendin.
koffiemachine
Zwembad Zevenkampse Ring in Rotterdam Alle info over dit zwembad en zwemmen.
Kortom wij bieden u volop mogelijkheden in onze accommodatie waarbij onze 26 jaar kennis en ervaring garant staan voor altijd een belevenis! Zwembad op Google maps. Zwembad Zevenkampse Ring in Rotterdam. Website Zwembad Zevenkampse Ring in Rotterdam. Openingstijden Zwembad Zevenkampse Ring in Rotterdam. Prijzen Zwembad Zevenkampse Ring in Rotterdam. Geef dit zwembad een rapportcijfer. Rating 8.8/ 10 8 votes cast. staat van onderhoud netheid en schoonheid hygiene. veiligheid in/rondom zwembad stroefheid vloeren beveiliging tegen diefstal / vermissing handhaving gedragsregels. deskundigheid van kassa-medewerkers toezichthouders en instructeurs/lesgevers.
stuntstep
Recreatiecentrum Zevenkampse Ring Rotterdam zwemt.
In welk zwembad kan ik terecht voor. Recreatiecentrum Zevenkampse Ring is een multifunctionele accommodatie met zwembad sporthal wellnessfaciliteiten en een brasserie gelegen aan de rand van Rotterdam. De accommodatie is dagelijks geopend en biedt veel zwemactiviteiten in ons moderne zwembad met Splash Area. Tevens kun je gebruik maken van wellnessfaciliteiten als zonnebanken en Turks stoombad. Onze accommodatie is makkelijk bereikbaar en heeft voldoende en gratis parkeergelegenheid. Tel 010 455 28 00. Whirlpool en Turks stoombad. Parkeergelegenheid aanwezig niet betaald.
baklijst

Contacteer ons