Resultaten voor zwemlessen volwassenen

zwemlessen volwassenen
Zwemles Volwassenen Leeghwaterbad.
850, toegangspas 500, retour bij inlevering. voor start zwemlessen. 5620, VASTRECHTKAART A-diploma, eenmalig twee jaar geldig. 3425, 4-wekenzwemleskaart reguliere zwemles 1 x 45 minuten; betaling vooraf per periode van vier weken. Voor de eerste zwemles koopt u eenmalig een vastrechtkaart.
Waterontharders
Zwemles volwassenen en ouderen.
Zwemles volwassenen en ouderen. Ook volwassenen en 50-plussers leren zwemmen bij Sportiom! Sportiom biedt speciale zwemlessen aan voor volwassenen en ouderen die nog niet kunnen zwemmen of hun geheugen willen opfrissen. Onder begeleiding van een zwemleraar wordt er gewerkt aan de zwemvaardigheid.
makelaar amsterdam
Zwemles voor volwassenen bij Mulder Sport in Den Haag.
Neem in de week van 26 maart t/m 1 april gratis een introducee mee naar de fitness. Maak nu kennis met dé zwemschool van Den Haag. Zoek jij een plek voor kwalitatief goede zwemlessen? Van babyzwemmen tot zwemles voor volwassenen ben je bij Mulder Zwemmen aan het goede adres.
Board
Zwemles volwassenen Gemeente Utrecht.
Aanmelden zwemles volwassenen. Meld u aan voor zwemles via de utrecht.nl/zwemles. Of ga langs bij de receptie van het zwembad waar u de zwemlessen wilt volgen. Met uw aanmelding gaat u akkoord met de voorwaarden voor zwemlessen. Wilt u meer weten?
baklijsten
Zwemles voor volwassenen.
Vaak zijn dit mensen met een buitenlandse achtergrond waarbij water geen belangrijke rol speelde en er dus geen noodzaak was om goed te leren zwemmen. Zwemlessen gaan volgen doet u niet voor anderen, maar juist voor uzelf, U investeert in uw eigen vaardigheden en kunt in de toekomst gaan genieten van het bewegen of recreëren in het water. Een zwemles voor volwassen is dan ook een uitstekende manier om te leren zwemmen; maar ook om de oude zwemvaardigheden op een veilig manier weer te beheersen. Een zwemles voor volwassenen is geschikt voor iedereen; dus waar wacht u nog op?
VPN
Zwemles Volwassen Caribabad.
Zwemles voor volwassenen maakt je opnieuw vertrouwd met water, in een ongedwongen sfeer. Onder onze deskundige begeleiding leer je al snel de beginselen van zelfstandig zwemmen. We bieden beginnerslessen en zwemlessen aan om de zwemdiplomas A, B en C te behalen.
Zwemles voor volwassenen De Mirandabad.
Pad tot huidige pagina. Zwemles voor volwassenen. Het De Mirandabad geeft ook zwemles aan volwassenen. Kunt u nog niet zwemmen of wilt u een extra diploma halen, dan bent u van harte welkom. Inschrijven en wachttijd. Inschrijven op de wachtlijst kan alleen aan de kassa van het bad. Houdt u rekening met een wachttijd die kan oplopen tot een jaar. Zodra er een plekje in de lesgroep van uw keuze vrij is, wordt u gebeld. Zwemmen met kleding. Voor alle groepen geldt dat elke eerste les van de maand met kleding aan gezwommen wordt. Tijdens de zwemlessen met kleding aan worden de verschillende technieken en zwemslagen geoefend.
Zwemles voor volwassenen Zwemschool de Drijver.
De opdracht is niet zo heel anders dan bij kinderen, immers ook volwassenen moeten eerst vriend van het water worden. Wij geven zwemles in kleine groepen voor volwassenen op onze locatie Haarlem-zuid en privé-zwemles voor volwassenen op locatie Hoofddorp. Toch zijn er nog steeds veel volwassenen die niet goed kunnen zwemmen.

Contacteer ons