Meer resultaten voor bad west rotterdam openingstijden

bad west rotterdam openingstijden
Sportcentrum West in Rotterdam Zwembad Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Gerelateerde bedrijven Sportcentrum West Rotterdam. David Lloyd Sport and Health C. Eternal Dynasty Resorts Group. Tandheelkundig Centrum Kraling. Van Maanenstraat 8. Sportfondsen Rotterdam Noord N. Van Maanenstraat 8. Achmea health Center. Openingstijden Sportcentrum West. 1915: 2030: Dinsdag. 2030: 2145: Woensdag.
korset kopen
Alles wat je moet weten over Zwembad Sportcentrum West in Rotterdam Fijnuit.nl.
Klik hier voor 175 leuke dingen om te doen in Rotterdam. Zwembad Sportcentrum West. Over Zwembad Sportcentrum West. Sportcentrum West omvat een zwembad en een sporthal. In het zwembad kun je naast vrijzwemmen ook baantjes trekken of leszwemmen. Bij het zwembad is een zonnebank aanwezig.
loodgieter amsterdam
Zwemles Rotterdam West Zwemschool Rotterdam West Zwemles? Kikkersprong.nl.
JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lees hier de meest recente wijzigingen voor leslocatie van zwembad West. Heeft u vragen over een wijziging neem dan contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Momenteel zijn er geen wijzigingen bekend. Zaterdag 24 februari t/m zondag 4 maart 2018. De zwemlessen op de zaterdagen en zondagen gaan gewoon door. De lessen van woensdag, donderdag en vrijdag worden verplaatst. Bij roosterwijzigingen treft u t.z.t. informatie over de wijziging. Zaterdag 24 en onder voorbehoud ook op zondag 25 maart 2018. A B C diplomazwemmen regio Rotterdam.
stuntstep
Sportcentrum West Rotterdam, Zuid-Holland Uitzinnig.nl.
Sportcentrum West is er voor iedereen. Bij het sportcentrum is horeca aanwezig waar je terecht kunt voor een hapje en drankje. In het zwembad zijn speelattributen die kinderen mogen gebruiken in het recreatiebad. Kijk voor actuele openingstijden op de website. Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf. Kinderen t/m 3 jaar: 245, euro. Los bad: 320, euro. 65: 285, euro. 3028 HW Rotterdam.
baklijst
Sportcentrum West Rotterdampas. Rotterdampas.
Waterpret in West. Baantjes trekken, bommetjes maken of eindeloos van de glijbaan: in het zwembad is altijd iets leuks te doen. Neem dus snel een duik! 410, 0, bijv. 3028 HW Rotterdam. Bekijk meer locaties. Duur van de actie. Deze actie is geldig van 1 maart 2017 t/m 28 februari 2018. Deel deze actie via. Ook gebruik maken van deze actie? Oeh, dit is ook leuk! Bekijk alle acties. Geniet met volle teugen. 1x gratis recreatief zwemmen. onbeperkt 080, korting op doelgroepzwemmen. onbeperkt 050, korting op recreatief zwemmen. Bekijk alle acties. Terug naar boven. Bereken je voordeel. Tarieven en voorwaarden. Blader door de magazines. Hoogstraat 110 Centrale Bibliotheek 3011 PV Rotterdam Tel: 14010 Openingstijden.
VPN
Sportcentrum West Zwembad Rotterdam zwemt.
Sportcentrum West omvat een zwembad en een sporthal. In ons zwembad kun je naast vrijzwemmen ook baantjes trekken of leszwemmen. Bij het zwembad is een zonnebank aanwezig. Het sportcentrum heeft een gezonde horeca/kantine en een tribune. Onze horeca/kantine voldoet aan de richtlijnen van Gezondere Kantines. Wij verkopen bijvoorbeeld geen energiedrankjes in onze horeca/kantine en automaat. Daarnaast bieden wij groenten en fruit aan. Minimaal 60% van het aanbod bestaat uit betere keuze producten. 3028 HW Rotterdam.
Sportcentrum West Rotterdam Openingstijden Spaanseweg 1-2-4.
Openingstijden Sportcentrum West Rotterdam. Sportcentrum West in Rotterdam is momenteel gesloten maar gaat vandaag terug open van 1300: tot 1515. Sportcentrum West Rotterdam. 3028 HW Rotterdam Categorie: Zwembaden. Deze week: 26 mrt. Volgende week: 02 apr. Foutieve gegevens op deze pagina?
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Sportcentrum West zwembad Rotterdam, Rotterdam DagjeWeg.NL DagjeWeg.NL.
De openingstijden van Sportcentrum West verschillen per dag. Op maandag tot en met donderdag is het bad ook s avonds geopend. Kijk voor alle openingstijden op de website van Sportcentrum West. Feitelijke gegevens laatst gecontroleerd op 16 maart 2017. Redactionele gegevens laatst gecontroleerd op 30 juli 2015. De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud. Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder. Geen gegevens bekend. Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder. stuur een e-mail naar de aanbieder. vraag offerte aan. tip vrienden of e-mail aan mezelf. verstuur een correctie aan DagjeWeg.NL. In Sportcentrum West in Rotterdam komen mensen niet alleen om te zwemmen, maar ook om te tennissen of om een andere sport te beoefenen.
Openingstijden Sportcentrum West Spaanseweg 1 in Rotterdam.
Openingstijden Sportcentrum West Spaanseweg 1 in Rotterdam. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Zwemschool Turbo die het meest in de buurt ligt van de aan de Spaanseweg 1 is de Zwemschool Turbo aan de Spaanseweg 2. Meer zwembad in Rotterdam Bedrijven in de buurt van Sportcentrum West Spaanseweg 1 in Rotterdam.

Contacteer ons