Op zoek naar zwembad alleen voor vrouwen?

zwembad alleen voor vrouwen
Zwemles vrouwen sportserviceveenendaal.nl.
De naam zegt het al: deze middag of avond is alleen voor vrouwen. Samen met uw vriendin, zus of dochter genieten in het warme water. In het bad is een blindering geplaatst en er is vrouwelijke begeleiding en toezicht. Kaarten en kosten. Contactinformatie kassa zwembad.
bewakingscamera
Ladies Night.
Klik hier voor meer info. Zwembad de Peppel op Ede TV. Breed beeld van activiteiten en aanbod. Klik hier om te kijken. Ladies Night: Elke woensdagavond alleen voor vrouwen. Ladies Night, een hele avond genieten alleen voor vrouwen vanaf 13 jaar.
stuntstep
Zwemmen voor vrouwen.
Donderdag middag 13.15 tot 14.00: Zwemles diploma A. Donderdag avond tussen 18.00 tot 19.30: Recreatief zwemmen voor vrouwen en meisjes. Jongens tot 6 jaar. Voor nieuwe dames die op zwemles willen, is het aan te raden om even te bellen om zeker te weten of er plaats is, en welk niveau op welke tijd zwemt, aangezien er op dinsdagavond 2 tijden en meerdere niveaus zijn. Tijdens het vrijzwemmen op donderdagavond moet iedereen die geen zwemdiploma heeft zwembandjes om. Zonder zwemdiploma is het niet toegestaan om in het diepe water te zwemmen. Ook moet elk kind zonder zwemdiploma begeleid worden door minimaal één volwassene die wel kan zwemmen. Het is dus bijvoorbeeld ook niet mogelijk om als volwassene met meerdere kinderen zonder diploma te komen zwemmen. Maar kom toch vooral gezellig met je vriendin, je moeder of buurvrouw in actie, of je nu wel of nog niet een zwemdiploma hebt, bij ons ben je wel aan het goede adres als het om vrouwen-zwemmen gaat! Bel mij terug. Selecteer een dagdeel. in de ochtend. in de middag. in de avond. Vraag of opmerking. Zwembad Liendert 08 januari 2018 Zwemles in Liendert Zwembad Liendert 08 januari 2018 Zwemmen in 2018!
refurbished laptops
Vrouwenzwemmen in zwembad Floraparkbad in Amsterdam Alle info over dit zwembad en zwemmen.
Vrouwenzwemmen in zwembad Floraparkbad Amsterdam. Vrouwenzwemmen in zwembad Floraparkbad in Amsterdam. Op maandagmiddag is het 25-meterbad alleen voor vrouwen volwassenen toegankelijk om rustig te zwemmen en voor zwemlessen. De glijbaan staat uit en spelmaterialen zijn niet toegestaan. Voor de zwemlessen A, B en C heeft u een zwemlespas nodig voor 10 x les volwassenen.
baklijst
Damessauna en zwemmen bij Zwemschool Sauna Fit in Waalwijk.
Op zondag is het ook mogelijk om met kinderen te komen jongens t/m 5 jaar Als u interesse heeft om te komen, kunt u op de dag zelf een afspraak maken. U kunt ook als u met een eigen groepje wilt komen mannen, alleen vrouwen of gemengd het bad afhuren. Dit is mogelijk vanaf 15, uur. Voor meer info kijkt u bij zwembad afhuren.
VPN
Vrouwen zwemmen Zwembad Den Ekkerman.
Home / Recreatief / Vrouwen zwemmen. Speciaal voor alle vrouwen. Wilt u graag zwemmen zonder dat er mannen bij zijn? Lekker rustig op je gemak banen zwemmen, of lekker ontspannen in het recreatiebad en de sauna. Dat kan elke zondagavond van 16.45-19.00 uur. Op deze avond is het bad geheel vrij van mannen. De gordijnen zijn gesloten, zodat ook van buitenaf niemand het zwembad in kan kijken. Op deze avond zijn we open met het recreatiebad, sportbad en zelfs de sauna staat voor iedereen aan! Het sportbad is beperkt open van ongeveer 17.45-18.15 uur. En uiteraard mag je ook je kinderen meenemen op deze dag. Tot 8 jaar mogen dit ook jongens zijn. Na deze leeftijd mag je alleen je dochters mee nemen.
Women Only Caribabad.
Mocht je nog een geldige zonnebankkaart hebben, neem dan contact op met de kassa. Wil je een ontspannen avond doorbrengen in tropische sferen? Caribabad heeft een speciale Women Only avond gereserveerd die in het teken staat van vrijheid, gezelligheid en sportiviteit. Zoals de naam al zegt: alleen voor vrouwen.
Zondagavond Vrouwenzwemmen Zwembad De Sprenkelaar.
Speciaal op de zondagavond geeft de Sprenkelaar ook zwemles voor vrouwen. diep bassin 19.15-20.00 uur. ondiep basssin 20.00-20.45 uur. Opgeven voor zwemles op de zondagavond? Dat kan bij de receptie. U krijgt bericht wanneer u aan de beurt bent. Inschrijven kost 1250. U kunt zich ook hier inschrijven voor de zwemles. Tijdens het zondagavond vrouwenzwemmen worden ook meisjes onder 14 jaar toegelaten, mits zij in bezit zijn van een zwemdiploma A en bewijs daarvan meenemen en onder begeleiding van een volwassen vrouw komen. Meisjes boven de 14 jaar moeten zich legitimeren met geldig id bewijs. In verband met de wet veiligheid en hygiëne dient u zich wel aan de volgende kledingvoorschriften te houden.: Er mag geen ondergoed gedragen worden.; Badkleding moet nauw aansluiten op de huid.; Badkleding moet van zwemkleding materiaal zijn. Zwembad de Sprenkelaar.
Zwemmen voor vrouwen Zwembad De Wel.
vrij zwemmen alleen met diploma en vanaf 8 jaar onder begeleiding volw: 300., Recreatiezwemmen: kind tot 2 jr gratis. kind 2 t/m 12 jr 350, jongens t/m 8 jr. 13 jaar en ouder 400., Rooster zwemmen en sauna voor vrouwen 2017 2018. Sauna en Recreatiezwemmen. Zwemles ondiep en diep: 1830-2015.: 1 e keer zwemles. Sauna en Recreatiezwemmen. Proefzwemmen zonder kleding diepe groepen. Proefzwemmen met kleding diepe groepen. Zwemlessen en diplomazwemmen. Zaterdagavond 1830: 2015.: Sauna en Recreatiezwemmen. Leszwemmen met kleding diepe groepen. Sauna en Recreatiezwemmen. Leszwemmen met kleding diepe groepen. Leszwemmen met kleding diepe groepen. Proefzwemmen zonder kleding diepe groepen. Proefzwemmen met kleding diepe groepen. Diplomazwemmen met kleding diepe groepen. Sauna en Recreatiezwemmen. U kunt ook het rooster in een apart scherm openen. Het inschrijfformulier voor de zwemlessen. 1030: 1230: Gezinszwemmen. 1230: 1330: Banen zwemmen. 1330: 1600: Recreatiezwemmen. 02-02 Een ander zwemdiploma in 2018. Bekijk het laatste nieuws. Aanmelden voor de nieuwsbrief. Zwemles voor uw kinderen Verantwoord zonnen Heerlijk ontspannen in de sauna. Zwembad de Wel Julianalaan 1a, 2421 CV Nieuwkoop 0172 571820 info@dewel.nl.
Ladies Only Dameszwemmen in het zwembad Rotterdam zwemt.
Zwem-ABC in 90 lessen. Zwembad Hoek van Holland. Sportcentrum de Rozenburcht. Sportcentrum de Wilgenring. Recreatiecentrum Zevenkampse Ring. Keurmerk Veilig en Schoon. Protocol Vrolijk en Veilig. Download de Zwemapp. Zwemmen is niet alleen heel goed voor je lichaam, maar is ook nog eens heel gezellig! Speciaal voor dames die bij voorkeur alleen in het gezelschap van andere dames willen zwemmen, bieden wij in diverse zwembaden activiteiten aan alleen voor vrouwen!

Contacteer ons