Resultaten voor zwembad papegaai

zwembad papegaai
Zwembad Hoogvliet De Papegaai, Hoogvliet.
Home Zwembad Hoogvliet De Papegaai. Zwembad Hoogvliet De Papegaai, Hoogvliet. Zwembad Hoogvliet De Papegaai. 3191 BR Hoogvliet. Openingstijden Zwembad Hoogvliet Uitgebreide informatie en actuele openingstijden. Plan uw route naar dit adres. Badkamer en Toilet. Bouwen en Verbouwen. Lampen en Verlichting.
bewakingscamera
Regio-nieuws Hoogvliet Digitaal www.hoogvliet.org.
Voor het zwembad De Papegaai extra wrang omdat juist vorige week nog het dertig jarig bestaan werd gevierd en er veel plannen waren om meer activiteiten te ontplooien. de onlangs begonnen duiklessen vallen nu letterlijk en figuurlijk in het water.
stuntstep
Zwembad voor jong en oud Bungalowpark Familyland.
LET OP GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN PAASWEEKEND KLIK HIER. Voor de tarieven en openingstijden klikt u hier. Alles over zwemlessen bij Familyland. Informatie brochure over de zwemlessen. Schrijf in voor onze nieuwsbrief. Leave this field empty if you're' human.: Groene Papegaai 19.
gebruikte laptops
Zwembad Hoogvliet Rotterdam zwemt.
Zwembad Hoogvliet is een eenvoudig, maar goed verzorgd zwembad. Naast een peuterbad is er ook een bubbelbad in dit zwembad aanwezig. Zwembad Hoogvliet biedt een mooi wedstrijdbad dat vooral geschikt is voor banenzwemmen en zwemles. Daarnaast organiseren we regelmatig kinderactiviteiten met diverse speelelementen in het water.
lijst
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
VPN
Zwembaden Rotterdam Sport.
Zoek je sport. Sport aanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport. Zoek je sport Zoeken. Inloggen sportaanbieders Uitgebreid zoeken. Zwembad Hoogvliet is er voor iedereen! Middenbaan-Zuid 400, 3191AH, Hoogvliet Rotterdam. Gemengd mannen en vrouwen sporten samen. Accommodatie / Locatie.
Openingstijden Zwembad Middenbaan-Zuid 400 in Hoogvliet Rotterdam.
De vestiging van Zwembad Hoogvliet die het meest in de buurt ligt van de aan de Middenbaan-Zuid 400 is de Zwembad Hoogvliet aan de Middenbaan-Zuid 400. Meer zwembad in Hoogvliet Rotterdam Bedrijven in de buurt van Zwembad Middenbaan-Zuid 400 in Hoogvliet Rotterdam.
Alle Rotterdamse zwembaden op een rijtje Rotterdam zwemt.
Net ten oosten van het centrum van Rotterdam ligt het Oostelijk Zwembad. Het zwembad is gesticht in 1932 en het oudste zwembad van de stad. Het heeft een authentieke en monumentale sfeer, maar wel met de luxe en technieken van een modern zwembad.

Contacteer ons