Resultaten voor openingstijden zwembad west

openingstijden zwembad west
Sportcentrum West Rotterdam Openingstijden Spaanseweg 1-2-4.
Openingstijden Sportcentrum West Rotterdam. Sportcentrum West in Rotterdam is momenteel gesloten maar gaat vandaag terug open van 1300: tot 1515. Sportcentrum West Rotterdam. 3028 HW Rotterdam Categorie: Zwembaden. Deze week: 26 mrt. Volgende week: 02 apr. Foutieve gegevens op deze pagina? Bekijk de dagaanbieding bij BOL.COM! Meer zwembaden in Rotterdam.:
waterontharder prijs
Zwemles Rotterdam West Zwemschool Rotterdam West Zwemles? Kikkersprong.nl.
Voor wachtende ouders/verzorgers is er een horecaruimte aanwezig, vanuit hier of vanaf de tribune heeft u zicht op de lessen. Bij zwembad West kunt u gratis parkeren op de parkeerplaatsen aan de zijkant van het bad. Parkeren buiten de parkeerplaats is betaald. OV Zwembad West is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
makelaar amsterdam
Sportfondsenbad Nijmegen-West Welkom bij NV Sportfondsen Nijmegen.
Sportfondsenbad Nijmegen West. 6543 VW Nijmegen. T 024 372 73 11. Bank: NL05 RABO 0135800838. De NV Sportfondsen Nijmegen app is verkrijgbaar in Google play de App Store Wij werken conform de Gedragscode Zwembranche. Copyright Sportfondsenbad Nijmegen West 2018 Powered by Zwem Apps.
stuntstep
Zwembad Zuid Optisport.
Optisport Optisport BE Optisport Health Club Avontura Krazy Kangaroo Vacatures Over ons Locatiemenu. Home Openingstijden Tarieven Accommodatie Contact. Nieuws Zwembad Zuid. BRING A FRIEND. en ontvang 50% koting op een 12 badenkaart. Nieuws Zwembad Groenoord. Wij werken samen met het Jeugdsportfonds.
canvas
Sportcentrum West zwembad Rotterdam, Rotterdam DagjeWeg.NL DagjeWeg.NL.
Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder. stuur een e-mail naar de aanbieder. vraag offerte aan. tip vrienden of e-mail aan mezelf. verstuur een correctie aan DagjeWeg.NL. In Sportcentrum West in Rotterdam komen mensen niet alleen om te zwemmen, maar ook om te tennissen of om een andere sport te beoefenen. Naast recreatief zwemmen kan de bezoeker in het zwembad heerlijk baantjes trekken of een les volgen.
VPN
Openingstijden Sportcentrum West Spaanseweg 1 in Rotterdam.
Ik heb zojuist gebeld met zwembad West. Ik vroeg naar de openingstijden en ik heb ook gezegd dat ik de site niet duidelijk vond. De medewerkster was heel kortaf en ik kreeg de indruk dat ik snel mijn vraag moest stellen.
Sportcentrum West Zwembad Rotterdam zwemt.
Sportcentrum West omvat een zwembad en een sporthal. In ons zwembad kun je naast vrijzwemmen ook baantjes trekken of leszwemmen. Bij het zwembad is een zonnebank aanwezig. Het sportcentrum heeft een gezonde horeca/kantine en een tribune. Onze horeca/kantine voldoet aan de richtlijnen van Gezondere Kantines.

Contacteer ons