Resultaten voor spoedcursus zwemmen rotterdam

spoedcursus zwemmen rotterdam
Referenties Zwemschool Truus.
Met haar prille 4 jaar in leeftijd zwemt ze nu verder in Rotterdam om sterker te worden en het A-diploma te halen. In de herfstvakantie komt ze terug bij Truus om te zwemmen voor diploma B.en misschien ook wel voor.wie weet?
makelaar amsterdam
TURBOzwemles Zwemschool Verroen.
HZZIAN op de dinsdagen van 17.45 tot 19.00 uur. 10% korting bij AQUARUNNER op bijna alle producten. Ook de WETSUITS voor kinderen. Zie bij links op de tab hierboven aan de pagina of klik op WETSUITS. Regelmatig diploma zwemmen bij onze zwemschool.
google adwords keyword planner
Snelcursus zwemmen en zwemles Club Pellikaan Club Pellikaan. Club Pellikaan logo. Club Pellikaan logo.
Met een snelcursus haalt jouw kind veel sneller een zwemdiploma dan bij reguliere zwemles. Bij gewone zwemles, beperk je je tot één les per week. De snelcursus is een intensief programma van meerdere uren per dag, meerdere dagen per week.
Board
Vakantie snelcursus turbozwemmen zwemmen voor zwemdiploma A en B Zwemschool ZwemZeker.
Privé zwemles volwassenen. Vakantie snelcursus turbozwemmen zwemmen voor zwemdiploma A en B. Snelcursus diploma A. Turbozwemmen / snelcursus zwemdiploma A. In schoolvakanties organiseren wij vakantie snelcursussen / turbozwemmen voor zwemdiploma A. De kinderen krijgen 10 dagen, 4 uur zwemles per dag.
baklijst

Contacteer ons