Op zoek naar prive zwemlessen?

prive zwemlessen
Zwemlessen bij David Lloyd in Amsterdam Alle info over dit zwembad en zwemmen.
Zwemlessen in zwembad David Lloyd Amsterdam. Zwemlessen bij David Lloyd in Amsterdam. Huiverig voor zwemles? Onze zwemlessen zijn heel anders dan zwemles op school! Of u nu een beginner bent of uw zwemslag wilt verbeteren, wij hebben zwemlessen voor jong en oud en ieder niveau.
wasmachine
Zwembad De Hout Privé zwemles.
Algemene informatie ABC-zwemlessen. Ouder en kindzwemmen. Zwemles voor volwassenen. Privé zwemles in zwembad de Hout. Privé-zwemles is speciaal geschikt voor kinderen die beter gedijen bij wat meer aandacht. Deze lessen duren een half uur. Er wordt aan twee kinderen tegelijk les gegeven.
makelaar amsterdam
Privézwemles Utrecht.
Het kan gebeuren dat uw kind ergens anders al een tijd op zwemles zit en daar maar niet kan aarden, uw kind te weinig aandacht krijgt, of gewoon niet geschikt is om in een groep te lessen. Dan is privé zwemles een uitstekende oplossing.
stuntstep
Privezwemschool Renz van der Toorn Raaphorstlaan te Wassenaar nabij Eikenhorst.
Ik ben Renz van der Toorn en heb al 21 jaar een Privé Zwemschool. Het betreft een gemoedelijke praktijk aan mijn huis met een kleinschalig privé zwembad en huiselijke wachtruimte met comfortabele lounge chairs. ERVARING en DIPLOMAs Lees meer Lees minder. Sinds 1997 verzorg ik privé zwemlessen en nog steeds doe ik dat elke dag met heel veel plezier.
baklijst
Privézwemles Sportbedrijf Zaanstad.
Zodra uw kind dat niveau heeft bereikt, stroomt uw kind direct door naar de particuliere zwemles. In enkele gevallen zijn andere mogelijkheden bespreekbaar. Het voordeel van privézwemlessen is dat uw kind op een meer individuele basis instructie krijgt en de lessen meer op maat zijn.
VPN
Rob's' Zwemschool Privé zwemschool in Amsterdam.
Prive zwemles in Amsterdam. Telefoonnummer: 31 06 54 36 11 58. Zwemles voor kinderen. Zwemles voor volwassenen. Locatie en openingstijden. De privé zwemschool waar kwaliteit géén toeval is. Rob's' zwemschool is de zwemschool voor privé zwemles in de omgeving van Amsterdam. De zwemschool in de omgeving van Amsterdam voor privé zwemles voor kinderen en volwassenen. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en klantgerichtheid staat bij ons centraal. Robs Zwemschool is in 1999 opgericht en is een erkend opleidingsinstituut. De zwemschool richt zich op het geven van privé zwemlessen aan kinderen en volwassenen die op deze wijze zeer intensief les krijgen.
Prive zwemles 123Jump.
Neem contact op met ons om te overleggen. Zwemles voor 1 tot 4 deelnemers. Prive zwemlessen kunnen 1 op 1 worden gegeven. In het geval de lessen worden gegeven in een eigen zwembad kan er een groepje tot maximaal 4 leskinderen worden samengesteld.
Informatie prive zwemlessen monnickendam Zwemschool de Zwaantjes.
Home Zwemles informatie Informatie prive zwemlessen monnickendam. Informatie prive zwemlessen monnickendam. Voor kinderen vanaf vier en half jaar verzorgt zwemschool de zwaantjes in het sportfondsenbad te Monnickendam 60 minuten durende zwemlessen onder leiding van gediplomeerde en enthousiaste zwemleraren of leraressen.
Privé zwemles volwassenen Amsterdam Aquakidzz.
Privé zwemles volwassenen Amsterdam. You are here: Home / Privé zwemles volwassenen Amsterdam. Prive zwemles in Amsterdam biedt de maximale aandacht in ons moderne Sloterparkbad zwembad. We zijn een Nationaal Platform Zwembaden NRZ erkende zwemschool, waardoor we je de lessen bieden die je nodig hebt om zelfstandig het water in te kunnen. Zwemmen bij Aquakidzz. In een privé omgeving leren zwemmen, onder begeleiding van een enthousiaste zwemleraar? We werken samen stap voor stap aan je techniek, zodat je het A, B of C-diploma kunt behalen. We organiseren verschillende zwemlessen en zorgen er daarmee voor dat je de diverse technieken onder de knie kunt krijgen.
Akwaak Amsterdam.
U ontvangt van ons derhalve geen aparte incasso voor deze onderdelen van het lesprogramma. Het is alleen mogelijk om uw abonnementsgeld lesgeld te betalen per automatische incasso. Hiervoor geeft u bij start van de zwemlessen een Machtiging automatische incasso af.

Contacteer ons