Resultaten voor vrouwen zwemmen

vrouwen zwemmen
Vrouwenzwemmen Rhienderoord.
Bij ons kom je zwemmen, maar ook ontspannen, bewegen, genieten en plezier maken! Zeven dagen per week kun je in onze accommodatie terecht voor banen zwemmen, recreatief zwemmen, maar wij bieden ook aquasporten, zwemlessen, wellness en diverse activiteiten en evenementen voor jong en oud!
waterontharder
Recreatief dames zwemmen bv SPORT.
Wilt u vanwege persoonlijke en/of religieuze redenen liever alleen met dames zwemmen? In zowel zwembad de Blauwe Golf als zwembad Kalverdijkje wordt op bepaalde momenten het recreatief dames zwemmen georganiseerd. U kunt op deze momenten heerlijk, als vrouwen onder elkaar, komen zwemmen tegen een gereduceerd tarief.
makelaar amsterdam
Zwemles Vrouwen Caribabad.
Je kunt aan de lessen voor vrouwen meedoen als je nooit hebt leren zwemmen, als je weer vertrouwd wilt worden met water of als je beter wilt leren zwemmen. Leeftijd is daarbij onbelangrijk: wij vinden dat iedereen zich op zijn gemak moet voelen in het water.
stuntstep
Vrouwenzwemmen in zwembad Floraparkbad in Amsterdam Alle info over dit zwembad en zwemmen.
Op maandagmiddag is het 25-meterbad alleen voor vrouwen volwassenen toegankelijk om rustig te zwemmen en voor zwemlessen. De glijbaan staat uit en spelmaterialen zijn niet toegestaan. Voor de zwemlessen A, B en C heeft u een zwemlespas nodig voor 10 x les volwassenen.
lijst
Aqua Femina Zwembad de Fakkel.
Voor vrouwen die onder elkaar een gezellige en sportieve avond willen beleven is er Aqua Femina. Dames die uit geloofsovertuiging niet gemengd willen zwemmen zijn tijdens deze uurtjes natuurlijk ook van harte welkom. Er wordt er toezicht gehouden door vrouwelijke medewerkers van zwembad De Fakkel.
VPN
Dameszwemmen Sportbedrijf Zaanstad.
Van alle aquasporten is het dameszwemmen het meest aantrekkelijk voor dames die het actieve zwemmen niet schuwen en gezelligheid in een hoog vaandel hebben staan. In zwembad De Slag wordt er naast conditiezwemmen aandacht besteed aan verbetering van de zwemslagen en worden nieuwe zwemslagen aangeleerd.
DAMESZWEMMEN Optisport.
Vanaf 10 februari 2018 organiseren wij bij De Wilder weer elke 2e zaterdag van de maand, zwemmen alleen voor vrouwen. Vanaf 18.00 tot 21.00 uur heerlijk genieten van alle faciliteiten in ons bad. Gezellig met alleen dames onder elkaar. Entree prijs 630, pp.
Dames zwemmen.
Recreatief zwemmen ontspanning plezier. Speciaal voor alle dames vanaf 16 jaar en ouder, die met vriendinnen gezellig willen zwemmen en bewegen, biedt Maastricht Sport banen zwemmen voor dames aan in een afgeschermd gedeelte van het zwembad. Zwemmen is ontzettend gezond.
Zwemmen voor vrouwen.
Zwemmen voor vrouwen. Zwemmen voor vrouwen. Het programma voor de vrouwen ziet er als volgt uit.: Dinsdag avond 19.00 tot 19.40 en 19.40 tot 20.20 uur: Zwemles diploma A B. Donderdag middag 13.15 tot 14.00: Zwemles diploma A. Donderdag avond tussen 18.00 tot 19.30: Recreatief zwemmen voor vrouwen en meisjes.
Dames zwemmen Caribabad.
Voor wie is het. Twee dagen per week is het wedstrijdbad speciaal gereserveerd voor Dames zwemmen. De insteek van het banen zwemmen speciaal voor vrouwen is verder gelijk aan het reguliere banen zwemmen: zwemmen op eigen tempo en geschikt voor alle leeftijden.
jasmijn.
Zwemmen en Sauna voor vrouwen Tropiqua.
Zwemmen en Sauna voor vrouwen. Wil je alleen met andere vrouwen zwemmen en eventueel gebruik maken van de sauna? Op de speciaal voor vrouwen georganiseerde avonden kun je heerlijk ontspannen van ons subtropisch bad en indien je dit wilt van de saunafaciliteit gebruikmaken.

Contacteer ons