Op zoek naar zwembad rotterdam noord?

zwembad rotterdam noord
Sportfondsenbad Noord Rotterdam Wikipedia.
Het Sportfondsenbad Noord in 2007. Panarama van het interieur. Zie de categorie Van Maanenbad Rotterdam van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. 51 55 56 NB, 4 27 53 OL. Sportaccommodatie in Rotterdam. Rijksmonument in Rotterdam. Zwembad in Nederland.
Waterontharders
Van Maanenbad Rotterdam zwemt.
Het Van Maanenbad, ook wel bekend als Sportfondsen Rotterdam Noord, is misschien wel het bekendste zwembad in Rotterdam. Ons binnenbad is vooral geschikt voor banenzwemmen. Verwacht hier geen toeters en bellen zoals glijbanen. Je kunt tijdens het zwemmen wel gratis gebruik maken van het stoombad en de snelbruiner.
makelaar amsterdam
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
advertentie
Zwembad in Rotterdam Rotterdam Sport.
Maanenbad Van Zwembad Noord. Sportcentrum West Zwembad Zwembaden. Sportcentrum de Wilgenring Zwembad Zwembaden. Sportcentrum de Wilgenring Hillegersberg-Schiebroek. Zwembad Afrikaanderplein Zwembaden. Zwembad Afrikaanderplein Feijenoord. Sportcentrum De Rozenburcht Zwembad Zwembaden. Sportcentrum de Rozenburcht Rozenburg. Zwembad IJsselmonde Zwembaden. Zwembad Het Alexanderhof Zwembaden. Zwembad Het Alexanderhof Prins Alexander. Recreatiecentrum Zevenkampse Ring Zwembaden. Recreatiecentrum Zevenkampse Ring Prins Alexander. Sportaanbieders op de kaart. De Sport en Beweegdatabase wordt mede mogelijk gemaakt door.: De hier getoonde informatie wordt beheerd door de sportaanbieder zelf. Gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor foutieve informatie.
baklijst
Zwembad Rotterdam Noord Sportfondsenbad, Rotterdam DagjeWeg.NL DagjeWeg.NL.
Sportfondsen Rotterdam Noord is bij veel Rotterdammers beter bekend als het Van Maanenbad. Vooral het buitenbad is spectaculair, omdat het een mooie rustige plek is, midden in de drukke stad. Maar ook kun je hier genieten van een verkwikkend stoombad gratis! of een bezoekje aan de zonnebank. Het zwembad is vooral geschikt om lekker baantjes te zwemmen.
VPN
Alle Rotterdamse zwembaden op een rijtje Rotterdam zwemt.
Minimaal 60% van het aanbod bestaat uit betere keuze producten. Spaanseweg 2-4, 3028 HW Rotterdam Tel: 010 262 09 55 E-mail: info@sportbedrijfrotterdam.nl. Het Van Maanenbad, ook wel bekend als Sportfondsen Rotterdam Noord, is misschien wel het bekendste zwembad in Rotterdam.

Contacteer ons